Contact met Metoo Media

Marcel Gelderblom | Metoo Media

 

Marcel Gelderblom | Metoo Media
senior online marketeer
email: marcel@metoo.nl
tel:      06 5151 2166

 

 


Metoo Media is specialist in online marketing;
Search & Affiliate Marketing.

Metoo Media is al in 2005 als Google Partner geaccrediteerd. Optimalisatie van online campagnes; van lead tot conversie!

Metoo Media kan elk bedrijf, elke winkelier, ZZP’er of ondernemer helpen bij het bouwen aan een competitief voordeel in de snel veranderende markt van de online media. Mijn expertise ligt bij online marketing (SEO/SEA/affiliate marketing/email marketing) van diensten en webshops. Dat kan in de vorm van 1op1 trainingen voor ZZP’ers of door het hele online marketing traject voor klanten uit handen te nemen.

Metoo Media helpt waar klanten structurele verbetering zoeken van hun online zichtbaarheid/vindbaarheid; “hoe komen ze hoger in de zoekresultaten?” De focus ligt hierbij op het optimaliseren van het complete verkooptraject van lead tot en met conversie en dus het maximaliseren van de winst voor mijn klanten. Ervaring, flexibiliteit en doelgerichtheid zorgen voor het noodzakelijke duurzame voordeel in deze branche.

Onder de tevreden klanten bevinden zich gerenommeerde bedrijven als Nikon Europe, Sissy Boy, Warner Home Video, MTV, Kruidvat, Foreign Media Group, ARAG Rechtsbijstand en vele, vele anderen.

Neem direct contact op voor vrijblijvende informatie!

Marcel Gelderblom
senior online marketeer
email: marcel@metoo.nl
tel:      06 5151 2166